Header menu

Glæd dig til Arbejdsmiljøkonferencen AM:2021

02.06.2021
Er du arbejdsmiljøprofessionel, og vil du gerne være up-to date med den nyeste viden om arbejdsmiljø, så er AM:2021 stedet at besøge

I august 2021 afholdes igen den årlige arbejdsmiljøkonference i Nyborg. Arbejdsmiljøkonferencen er Danmarks største konference for arbejdsmiljøprofessionelle, som hvert år byder dig inden for, til to konferencedage spækket med spændende oplæg, debatter, workshops, netværk, ny viden, værktøjer og masser af inspiration.

Konferencen er både for teoretikere og praktikere. Du kan, som deltager med praktiske erfaringer, bidrage med værdifuld viden og inspiration til forskerne, som de kan arbejde videre med efter konferencen og omvendt.

’Let’s get2gether’

Konferencen løber over en søndag, mandag og tirsdag. Søndag aften, kan du deltage i et valgfrit ”get2gether”-arrangement, hvor du får mulighed for at møde mange af de andre deltagere, hygge og networke.

Arbejdsmiljø København deltager

På konferencen deltager Arbejdsmiljø København både som oplægsholder og i workshops. Du kan se hele programmet her: bamr.dk/konference

Sammensæt dit eget program

Konferencen åbner og afslutter med et fælles oplæg for alle deltagere, men derudover sammensætter du selv det program, der inspirerer dig mest. Du kan vælge mellem forskellige plenumoplæg og næsten 100 forskellige workshops.

Du kan skabe en rød tråd i emnerne på fælles plenum og workshops, eller du kan vælge at shoppe rundt og lade dig inspirere af de mange forskelligartede emner, konferencen har at byde på.

De aktive pauser og en "markedsplads" lægger op til, at du kan gå i dialog med andre arbejdsmiljøprofessionelle eller på opdagelse i de mange udstillinger med arbejdsmiljørelevante produkter og ydelser.

Arbejdsmiljøkonferencen 2021

AM:2021 løber af stablen d. 29.-31. august 2021 på Hotel Nyborg Strand.

Tilmeldingsfrist er den 23. august 2021. Du kan tilmelde dig AM:2021 her

Hold dig opdateret på hjemmesiden bamr.dk/konference, hvor programmet løbende vil blive offentliggjort.

Følg med i optakten til konferencen

Vil du følge med i optakten til konferencen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet på Arbejdsmiljørådgivernes hjemmeside og LinkedIn-gruppen ”Arbejdsmiljøkonferencen” under ”Arbejdsmiljørådgiverne”.

Under konferencen kan du finde den på twitter.com/amkonferencen, hvor der bruges tagget #AMkonf.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet