Header menu

Forflytning i borgeres hjem

- få støtte til at mindske belastninger

Oplever I, at det kan være svært at forflytte borgere i eget hjem? Måske har borgeres ressourcer ændret sig, måske er det svært pga. hjemmets indretning eller også passer arbejdsredskaberne ikke til opgaven.

Arbejdsmiljø København tilbyder rådgivning og vejledning i, hvordan I bedst muligt undgår at belaste kroppen i forflytningsarbejdet. Vores konsulenter tager med ud på opgaven, så der tages udgangspunkt i det konkrete problem, og det som medarbejderne oplever i hverdagen.

Der er mange grunde til, at forflytningsarbejdet i borgerens hjem kan være en udfordring. Arbejdsmiljø Københavns konsulenter overvejer derfor forskellige faktorer i rådgivningen. Eksempelvis: 

  • uhensigtsmæssige arbejdsstillinger 
  • passer borgerens ressourcer til arbejdsredskabet
  • pladsforhold og møblering
  • uenighed om ændringer i hjemmet

Formålet er at identificere de fysiske belastninger medarbejderen oplever, samt at give vejledning i, hvordan de bedst muligt kan undgås.

Efterfølgende anbefaler Arbejdsmiljø København en plan for tiltag, der kan nedsætte belastninger. 

Det bedste resultat opnås, hvis relevante personer deltager, fx forflytningsvejleder, arbejdsmiljørepræsentant eller leder, samt hvis der er afsat god tid vejledningen og opfølgning.  Alt efter behov kan Arbejdsmiljø Københavns konsulenter udarbejde en rapport til arbejdspladsen efterfølgende.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet