Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Inspirationsoplæg

Få viden og værktøjer til at forebygge stress

Det er svært at sige, præcis hvornår og hvorfor stress opstår. Typisk kan et stort arbejdspres, mange forandringer eller en uklarhed over roller og ansvar være anledning til stress. Af samme grund kan det være en god idé at arbejde forebyggende med stress, hvis jeres arbejdsplads står overfor forandringer eller går en travl tid i møde.

Arbejdsmiljø København kan give jer viden om stress og inspirere jer til, hvordan I kan arbejde forebyggende. Gennem et inspirationsoplæg kan vi fortælle jer lidt om:

Hvad er stress?
Hvad er forskellen på stress og travlhed?
Hvad kan man gøre i forhold til stress? Hvis man er tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant? Kollega? Leder? Eller hvis man selv bliver ramt?

Indholdet i og varigheden af oplægget tilpasses til jeres arbejdsplads og til netop den situation, I står i. Typisk vil oplægget dog vare 1½-2 timer og foregå ude på jeres arbejdsplads.

Inspirationsoplægget kan holdes for hele medarbejdergruppen, for arbejdsgrupper eller særskilt for tillids- og arbejdsmiljørepræsentanterne på jeres arbejdsplads.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet