Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Køb Bevægelses-Banko

Brug Arbejdsmiljø Københavns spil til at skabe motivation og engagement om træning på arbejdspladsen med leg og konkurrence.

Træning på arbejdspladsen er effektivt, når det handler om at forebygge smerter i muskler og led. Samtidig styrker træningen det sociale fællesskab på arbejdspladsen. På den måde medvirker træning på arbejdspladsen til at skabe holdbare arbejdsliv ved at mindske nedslidning og øge trivsel. 

Et boost til arbejdspladsens træning

Bevægelses-Banko er udviklet til arbejdspladser, som har træning i arbejdstiden. Spillet er et redskab til at skabe motivation og engagement om træningen på en anderledes måde med leg og konkurrence.
Spillet kan fx bruges til at styre små træningshold – eller som opvarmning eller variation til et fast program, I kører. I kan også bruge spillet som energi-booster til fælles pauser eller møder. Og er træningen på arbejdspladsen gået lidt i stå, kan I bruge spillet til at skubbe træningen i gang igen.

Spillet er udviklet i samarbejde med Workz.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet