Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Motion og trivsel på arbejdspladsen

Hjælp og inspiration til at kickstarte processen

Vil I gerne i gang med motion på arbejdspladsen? Har I brug for ideer til, hvordan I kommer i gang? Og ønsker I at koble motionen til løsningen af jeres kerneopgave?
Arbejdsmiljø København har den nyeste viden indenfor motion og sundhedsfremme sat i relation til trivsel på arbejdspladsen. Vi kan hjælpe jer med at afdække jeres udgangspunkt, hverdag samt aktuelle behov, som tilsammen danner grundlaget for, at vi i samarbejde med jer, kan integrere motion på jeres arbejdsplads.

Med vores ydelser indenfor motion og trivsel på arbejdspladsen får I både den teoretiske viden, men også motion i praksis – vi skal have kroppen med.

Typisk starter vi med at afdække jeres behov på et indledende møde. På denne baggrund kan vi finde den rette måde at arbejde med motion på jeres arbejdsplads.

Det kunne eksempelvis være som:

  • Workshop med oplæg og inspiration
    Heldagsworkshop hvor I får den nyeste viden om motion og sundhedsfremme sat i relation til trivsel på arbejdspladsen. Derudover får I ideer til, hvordan I kan gribe motionen an hos jer samt masser af opkvikkende eksempler på egen krop.
     
  • Inspirationsoplæg om motion på jobbet
    To timers oplæg der kan kickstarte jeres proces og dialog om motion. I får viden om motion og trivsel, eksempler på gode øvelser samt inspiration til, hvordan I selv kan arbejde videre.

Har I brug for at få tilrettelagt et længere forløb med fokus på motion, er dette også en mulighed.

Tilbuddene henvender sig til alle medarbejdere og ledere på alle slags arbejdspladser. De kan eksempelvis bruges på en personaledag, hvor der er brug for et energigivende indslag, som inspiration på et MED-udvalgsmøde eller som teambuilding for personalegrupper.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet