Header menu

Reboarding – kom godt tilbage til arbejdspladsen – film og redskaber om genåbningen

Reboarding handler om at hjælpe medarbejderne godt tilbage til arbejdsfællesskabet - på en måde hvor man lykkes med opgaven og trives

Reboarding - at komme godt tilbage på arbejdspladsen

Endelig er den fulde genåbning af vores samfund i sigte. Og dermed også den fysiske tilbagevenden til vores arbejdspladser. Det har vi i Arbejdsmiljø København set frem til længe, og i den forbindelse har vi i PS – Indsats for Psykisk Sundhed i KK – sat særligt fokus på Reboarding. Reboarding handler om at hjælpe medarbejderne godt tilbage på arbejdspladsen, så alle kommer godt om bord igen.

Hjemsendelserne har ramt os meget forskelligt. Nogle kan slet ikke vente med at komme tilbage. Mange er spændte. Og nogle er bekymrede og frygter det. Kunsten er nu at få alle medarbejderne tilbage på en måde hvor de kan trives og lykkes med opgaven. Og hvor arbejdsfællesskabet kommer godt op at køre igen. På trods af de mange forskelligheder.

Og det er næppe noget, der sker af sig selv. Det kræver at man som ledelse gør sig umage, skærper sit fokus og får taget de rette dialoger med den enkelte medarbejder, med afdelingen, ind i ledergruppen og ind i TRIO eller MED.

Til dette formål har vi udviklet 5 dialogredskaber som præsenteres i dette filmklip, og som kan printes og anvendes direkte nedenfor.

 

 

 

Redskaber

 

God ledelse og stærke arbejdsfællesskaber under Corona

Organisationspsykologerne Mette Kjærgaard Svendsen og Line Halborg sætter i dette oplæg, som vi har lavet en lille film ud af, fokus på klog ledelse af opgaven, arbejdsfællesskabet og trivslen i denne særlige tid.

Vi dykker ned i hvert af de 4 IGLO-niveauer, og præsenterer et nyttigt dialogredskab på hvert niveau, som I kan printe herunder.

Se filmen her:

 

 

 

Slides

Hent slides fra oplægget

Redskaber

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet