Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Workshop i Nænsom Nødværge®

- håndtér konflikten uden at forårsage skade

Arbejder I med børn eller voksne, der kan være udad-reagerende? Og står I sommetider i situationer, hvor det ikke er muligt at tale sig ud af konflikter? Så kan I på arbejdspladsen have glæde af Nænsom Nødværge®

Når I udøver Nænsom Nødværge®, bruger I ikke kræfter, men anvender i stedet jeres krop optimalt samtidig med, at I udnytter modstanderens vægt, balance og naturlige bevægemønster. Og dette gøres på en måde, så ingen kommer til skade.

Kendskab til Nænsom Nødværge® giver jer en større tryghed, fordi I vil have flere handlemuligheder til at håndtere en konflikt, hvis den udvikler sig.

Workshoppen vil omhandle:

  • grundprincipperne i Nænsom Nødværge®
  • afværge- og frigørelsesteknikker, hvis en situation alligevel udvikler sig og bliver fysisk
  • hensigtsmæssig bevægelse og placering i forhold til brugere

Arbejdsmiljø København har en instruktør, der er certificeret i Durewall-teknik. Durewall er en metode til Nænsom Nødværge®, og instruktøren vil undervise jer i brug af teknikken. Undervisningen foregår på jeres arbejdsplads eller, hvis pladsforholdene er for trange, i Arbejdsmiljø Københavns gymnastiksal.

Undervisningen vil typisk foregå over 2 gange á 2 timer pr gang. Der er almindeligvis plads til 10-12 medarbejdere pr. hold.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet