Header menu

Workshop om konflikthåndtering

Styrk jeres fælles fundament for at håndtere uenigheder og konflikter

Arbejdsmiljø København tilbyder undervisning og træning i konflikthåndtering. For at forebygge mobning, er det vigtigt at kunne håndtere uenigheder og konflikter.

Hvis I har sat jer for at udvikle og holde liv i en konflikthåndterende kultur hos jer, er det godt at skabe et fælles fundament i form af fælles viden og metoder. Det kan I få gennem en skræddersyet workshop om konflikthåndtering hos Arbejdsmiljø København.

Workshoppen kan give jer mulighed for:

  • At få mere gavn af forskelligheder og ressourcer i jeres personalegruppe
  • At blive klædt på til at undgå, at uenigheder udvikler sig til konflikter
  • I fællesskab at beslutte, hvordan I fremadrettet kan leve og arbejde med de forskelligheder og uenigheder, som er til stede hos jer
  • At udvide den enkeltes handlemuligheder i potentielle konfliktsituationer internt eller i forhold til samarbejdspartnere

Workshoppen består af oplæg og øvelser, og I får mulighed for at prøve forskellige værktøjer til at forstå og afspænde konflikter og for at træne og udveksle erfaringer med hinanden.

Deltagere kan være personalegrupper, ledergrupper, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter.

Workshoppen tilpasses jeres behov og muligheder, og kan derfor være alt fra en intensiv halv dag til et forløb på flere dage. Den afholdes hos jer eller i kursuslokaler hos Arbejdsmiljø København.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet