Header menu

Live træning vender tilbage

Nu kan du igen træne med ved skærmen, når fysioterapeuter fra Arbejdsmiljø København tilbyder træning, der kan laves i arbejdstiden

Pandemien har forandret vores hverdag, men den har også medført en række gode initiativer. Et af disse er Live træning, der blev udbudt første gang over Teams i april 2020. Efter en pause på et halvt år vender Live træning nu tilbage, og det er der god grund til, fortæller Rasmus Ringgaard Schierbeck, der er fysioterapeut i Tidlig Indsats og træningsinstruktør for initiativet: 
 
”Med den aktuelle situation er det nødvendigt igen at sætte fokus på fysisk aktivitet i arbejdstiden. Live træning handler ikke kun om at få gang i stive led og muskler. Det handler også om at give den sunde aktive pause en plads, og skabe et fællesskab for de ansatte i Københavns Kommune.” 
 
Hver dag kl. 11:00-11:15 kan alle medarbejdere i Københavns Kommune få brugt kroppen på en positiv og varieret måde med Live træning. 
 
”Træning er et effektivt middel mod smerter, og det skaber god energi og godt humør til arbejdslivet. Det gælder både, hvis man arbejder hjemme eller er på arbejdspladsen. Live træning har tidligere vist, at vi som ansatte i Københavns Kommune kan samles om et positivt formål, og styrke hinanden i at opretholde en sund og varieret arbejdsdag på trods af udfordrende restriktioner”, uddyber Rasmus Ringgard Schierbeck. 
 
Tjek ind på Teams hver dag kl. 11.00 og start året med nye, sunde vaner – uanset om du arbejder hjemmefra eller fra din arbejdsplads.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet