Header menu

Træning i arbejdstiden

Live træning over Teams er slut for denne gang, men du kan stadig træne med bag skærmen. Find træningsvideoer her.

Pandemien forandrede vores hverdag, men den medførte også en række gode initiativer. Et af disse var Live træning, der blev udbudt første gang over Teams i april 2020. Efter en pause på et halvt år vendte Live træning tilbage, og det var der en god grund til, fortæller Rasmus Ringgaard Schierbeck, der er fysioterapeut i Tidlig Indsats og træningsinstruktør for initiativet: 
 
- Træning er et effektivt middel mod smerter, og det skaber god energi og godt humør til arbejdslivet. Det gælder både, hvis man arbejder hjemme eller er på arbejdspladsen. Live træning har tidligere vist, at vi som ansatte i Københavns Kommune kan samles om et positivt formål, og styrke hinanden i at opretholde en sund og varieret arbejdsdag på trods af udfordrende restriktioner, siger han og fortsætter: 

- Men Live træning handlede ikke kun om at få gang i stive led og muskler. Det handlede også om at give den sunde aktive pause en plads, og skabe et fællesskab for de ansatte i Københavns Kommune. Og det lykkedes vi med.  

Live træning er slut for denne gang. I alt blev det til 435 træningsgange fordelt over sammenlagt 83 uger. Hver dag deltog op mod 300 ansatte fra Københavns Kommune i den daglige træning. Det kan vi godt være stolte af i Arbejdsmiljø København. 
 
 

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet