Header menu

Mental sundhed

Hvordan skaber du mening og stærke arbejdsfællesskaber online? Mette Elise sætter fokus på 4 vigtige emner

Mette Elise Larsen er organisationskonsulent i Arbejdsmiljø København og arbejder dagligt med trivsel, samarbejde, mennesker og arbejdspladser i forandring:

”Min hverdag blev pludseligt ændret, jeg blev sendt hjem og skulle finde ud af at arbejde hjemmefra på en god måde.

Nu har jeg for en god måneds tid siden fået indrettet en ordentlig arbejdsplads herhjemme, - med god virtuel hjælp fra en dygtig kollega. Den hjælp kan du også få ved et tjek af din hjemmearbejdsplads. Det har været godt at få en plads hjemme, hvor jeg kan ”gå på arbejde” og flytte mig fra, når jeg har fri.

Min hverdag her i corona-tiden har nu fået sin egen rytme, som jeg prøver at holde godt fast i, selvom det til tider er svært. Morgengåturen med naboen er blevet helt central. Motion og en god morgendialog (på afstand) om stort og småt, er den bedste start på dagen, jeg kan få.

Undervejs har jeg gode dialoger med såvel de arbejdspladser jeg rådgiver, som min leder og mine kolleger om, hvad der vigtigst at få arbejdet med lige nu. Det kræver, at vi får talt ret meget med hinanden undervejs, har jeg fundet ud af. Der skal afstemmes forventninger hele tiden. 

Mette Elise har også bidraget til en artikel på KKIntra om, hvordan vi i denne tid skal genskabe det psykiske arbejdsmiljø. Er du medarbejder i Københavns Kommune og logget på kommunens netværk, har du mulighed for at læse den her.

Læs også Ledelse af arbejdsfællesskaber på distancen - hvad gør jeg?

Mette Elises hjemmearbejde

Ud over dette er der fire vigtige emner at have fokus på. De kan, på hver deres måde bidrage til trivsel og etablering af nye måder at have arbejdsfællesskaber på og bidrage til din mentale sundhed. Det er:

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet