Header menu

Afdelingsleder for Arbejdsmiljø Københavns organisatoriske arbejdsmiljørådgivning

16.09.2022
Vil du være med til at sætte en ambitiøs dagsorden for udviklingen af arbejdsmiljøet på Danmarks største arbejdsplads? Så læs mere her.

Arbejdsmiljø København søger en leder for vores organisatoriske arbejdsmiljørådgivning. Vi er på udkig efter dig, der vil være med til at sætte en ambitiøs dagsorden for udviklingen af arbejdsmiljøet på Danmarks største arbejdsplads. 

Brænder du samtidig for det sunde og holdbare arbejdsliv, har du ledererfaring og en relevant videregående uddannelse med i bagagen? Så er jobbet måske noget for dig. 

Om Arbejdsmiljø København

Vi er i gang med at organisere vores rådgivning, så vi på sigt samler alle udgående konsulenter i én afdeling for al organisatorisk rådgivning. Afdelingen består af ca. 16 konsulenter, som primært arbejder indenfor det organisationspsykologiske område og ca. ni konsulenter, som primært arbejder indenfor det ergonomiske og tekniske arbejdsmiljøområde.

Som afdelingsleder for den organisatoriske rådgivning får du en central rolle i forhold til at præge og udvikle de arbejdsmiljømæssige rammer for kommunens 40.000 medarbejdere. Du bliver en del af en videnbaseret og målrettet organisation, som er kendetegnet ved en høj faglighed og et højt engagement. 

Om jobbet

Din primære opgave bliver at være en synlig og rammesættende leder. Du mestrer at understøtte sparring med dine medarbejdere, og skal udstikke retning, skabe overblik og kunne prioritere med henblik på at balancere ressourcer og opgaver i en tid, hvor efterspørgslen på især organisationspsykologisk rådgivning er stigende. 

Du skal have blik for at udvikle det faglige rådgivningsområde, samtidig med, at du sikrer en effektiv løsning af kerneopgaven, så den skaber værdi og er relevant for kommunens medarbejdere, ledere og arbejdspladser.

Ansøgningsfrist: 5. oktober 2022

Læs mere og søg jobbet her

 

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet