Header menu

Annemette Hammer er ny chef for AMK

02.11.2020
Med 16 år bag sig som chef i en række statslige og regionale enheder, bringer Annemette Hammer stor ledelseserfaring med sig

Stillingen som øverste chef for Arbejdsmiljø København er hermed besat og valget gik på Annemette Hammer der, udover sin store ledelseserfaring, tager væsentlige organisatoriske og samarbejdsmæssige erfaringer med sig.

Annemette kommer fra en stilling som sekretariatschef for Kompetencesekretariatet, der er de statslige overenskomstparters fællessekretariat for kompetenceudvikling for statens 180.000 ansatte. Inden da har hun været sekretariatschef i Region Hovedstaden indenfor det regionale udviklingsområde. Og så har hun været sekretariatsleder på Institut for Datalogi på Aarhus Universitet. Annemette har en baggrund som læreruddannet, en uddannelse, som hun har bygget videre på, senest med en MBA fra Aarhus Universitet. 

”Et godt arbejdsmiljø er en væsentlig forudsætning for, at mennesker kan trives og udvikle sig. Den meningsfulde dagsorden glæder jeg mig rigtig meget til at arbejde med sammen alle de dygtige og engagerede medarbejdere i AMK og jer omkring”, siger Annemette.

Annemette er 53 år, gift og har tre voksne børn. Hun har i sin fritid været spinninginstruktør, men foretrækker nu at cykle på mountainbike i de sjællandske skove.

Annemette Hammer er startet den 1. november 2020 og vi glæder os meget til samarbejdet.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet