Header menu

Artikelserie om forebyggelse af stress

24.04.2019
For onlinemagasinet Ledelse i Dag har vi i foråret bragt fire artikler om forebyggelse af stress. I dag udkom den sidste - læs dem her

I takt med stigende tilfælde af stress på de danske arbejdspladser vokser behovet også hos lederne i forhold til at blive klædt på til at forebygge og håndtere stress – både hos medarbejderne og hos dem selv.

I denne artikelserie præsenterer Arbejdsmiljø København forskningsbaseret viden, konkrete erfaringer og velafprøvede redskaber til ledere, som gerne vil forebygge stress og styrke opgaveløsning og trivsel på arbejdspladsen.

De fire artikler er skrevet på baggrund af arbejdet med P.S. - Indsats for Psykisk Sundhed i Københavns Kommune. Artiklerne baserer sig på de fire IGLO-niveauer: Individ, Gruppe, Leder og Organisation - dog byttet lidt rundt på rækkefølgen, så de starter der, hvor behovet for at styrke fokus er størst. Læs dem på Ledelse i Dag her:

Artiklerne er skrevet af Line Halborg, Lasse Rønnoe, Mette Kjærgaard Svendsen og Morten Kallehauge fra Arbejdsmiljø København.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet