Header menu

Er du leder? Tilmeld dig efterårets kurser her

05.09.2022
Stress i organisationen skal forebygges og håndteres, når det brænder på. Men hvordan? Læs mere om efterårets kurser for ledere og AMR.

Når en medarbejder melder sig syg med stresssymptomer, kan det være svært at vide, hvordan kontakten skal gribes an. Hvornår er medarbejderen klar til at starte på arbejde igen? Hvad har hun/han brug for under sygemeldingen, og hvad skal du melde ud til resten af organisationen?

Arbejdsmiljø København har flere relevante kurser dette efterår - uanset, om du er leder eller arbejdsmiljørepræsentant, der ønsker at blive klogere på egen rolle, når en medarbejder sygemeldes med stress. Du kan også tilmelde dig kurser, der har fokus på at forebygge stress hos dig selv. 

Håndter stress på arbejdspladsen

Endnu en morgen, hvor du møder ind til sygemeldinger og en frustreret personalegruppe. Særligt en af dine medarbejdere virker presset. Et nyt projekt vælter ind over jer – og I har knap nok landet det sidste endnu. Du går måske udmattet hjem med følelsen af slet ikke at have nået det, du skulle. 

Kan du genkende én eller flere af disse udfordringer fra din hverdag som leder?

Tag på Endagskurset ”Forebyg og håndter stress hos dine medarbejdere og dig selv” 

Læs mere og tilmeld dig her 

Hjælp din medarbejder godt tilbage

En af dine medarbejdere har meldt sig syg. Du er bekymret for, at det handler om stress, men ved ikke hvordan du skal gribe kontakten an. Du afholder sygefraværssamtale med en medarbejder, men det er svært at finde ud af, om hun er klar til at starte på arbejde. 

Denne 3-timers workshop sætter fokus på, hvordan du kan arbejde med tilbagevendelsesplaner efter stressrelateret fravær. Med øje for både den sygemeldtes og arbejdspladsens behov.

Læs mere og tilmeld dig her

Bliv bedre til at forebygge stress  

Er du arbejdsmiljørepræsentant, er det relevant at arbejde med at reducere stress gennem organisatoriske tiltag. Men hvordan gør du bedst det?

Det sætter vi fokus på på dette endags-kursus, hvor vi vil gennemgå arbejdsmiljøgruppens opgaver og redskaber. 

Kurset er en supplerende arbejdsmiljøuddannelse for arbejdsmiljørepræsentant og leder, og vi anbefaler, at I kommer sammen som AMR og AM-leder, da store dele af kurset handler om samarbejdet i AM-gruppen.

Læs mere og tilmeld dig her
 

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet