Header menu

COVID-19:

Vi følger myndighedernes anbefalinger. Derfor påvirker COVID-19 flere af vores tilbud og services. Husk mundbind, hvis du besøger os. Læs mere på kk.dk/corona

Få et tjek af dit helbred

28.09.2017
- Til dig, der arbejder om natten

Har du natarbejde i mere end 300 timer om året? Så skal din arbejdsgiver tilbyde dig en helbredsundersøgelse, når du starter i jobbet og hvert tredje år derefter.

På det seneste har der igen været en del presseomtale om mulige helbredsrisici ved natarbejde. Der kan i nogle tilfælde være øget risiko for at udvikle sygdom eller at en eksisterende sygdom forværres. De seneste undersøgelser har dog ikke givet anledning til ændringer i de generelle anbefalinger vedrørende tilrettelæggelse af natarbejde.

Et tilbud til dig, der arbejder mere end 300 timer om året

Lovgivningen siger, at din arbejdsgiver skal tilbyde dig en helbredsundersøgelse, hvis du arbejder mere end 300 timer om natten hvert år. Undersøgelsen skal tilbydes, når du starter i jobbet, og derefter skal du tilbydes en ny undersøgelse hvert tredje år. Det er din leder, som skal sikre, at du får dette tilbud.

Du vælger selv, om du vil tage imod tilbuddet om en helbredsundersøgelse.

Undersøgelsen koster dig ikke noget

Arbejdsmiljø København udbyder helbredsundersøgelser, som man kan tilmelde sig online.

Undersøgelsen er gratis for dig. Det er din arbejdsplads, som skal betale for undersøgelsen. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er helbredsundersøgelser hos Arbejdsmiljø København betalt på forhånd – det vil sige, at det koster ikke din egen arbejdsplads noget, når du tilmelder dig.

Tilmeld dig en helbredsundersøgelse

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet