Header menu

Du er her

Fysioterapeut / konsulent til Arbejdsmiljø København

19.12.2016
(Ansøgningsfrist er overskredet) Arbejdsmiljø København søger en fysioterapeut/konsulent til at varetage individuelle forløb i Tidlig Indsats. Det er et krav, at du har flere års erfaring og en klinisk baggrund. Der er tale om et barselsvikariat i ét år med mulighed for forlængelse.

Som fysioterapeut i Tidlig Indsats gennemfører du kortere afklarende forløb for medarbejdere om fysiske problemstillinger, der har betydning for arbejdet. Det er afgørende for at varetage stillingen, at du har klinisk erfaring og en stærk organisatorisk forståelse.

Dine hovedopgaver bliver:

 • Gennem Tidlig indsats at varetage konkrete fastholdelses- og afklaringsforløb for medarbejdere, der har brug for støtte, rådgivning og behandling i forbindelse med fysiske gener, der påvirker arbejdslivet
 • Derudover kan du blive involveret i øvrige rådgivningsopgaver på arbejdsmiljø- og arbejdslivsområdet

Dine hovedopgaver omfatter:

 • At afklare, om medarbejdere i individuelle forløb kan komme tilbage til/fortsætte arbejdet på normale vilkår, eller om der er behov for en særlig ordning i en periode eller permanent
 • At vurdere, hvilken indsats der skal til – i form af behandling, forebyggelse, rådgivning til medarbejder, leder eller inddragelse af eksterne aktører
 • At forestå rådgivning og behandling ved brug af kliniske kompetencer og pædagogiske redskaber til adfærdsændring
 • At motivere medarbejderen til forebyggelse og til at handle på egen sundhed og arbejdsevne gennem dialog og medinddragelse
 • At understøtte udarbejdelse af planer for tilbagevenden til arbejdet. Rådgivning af leder og medarbejder om, hvordan og hvornår medarbejderen kan vende tilbage til arbejdet, evt. ved møder på arbejdspladsen
 • At koordinere indsatsen mellem de mange aktører indenfor behandling, revalidering og arbejdsmiljø

Din profil

Det er et krav, at du er fysioterapeut med velfunderet klinisk erfaring og med en helhedsorienteret og anerkendende tilgang. Du skal tillige have erfaring med afklaring og fastholdelse af medarbejdere med fysiske problemstillinger samt viden om træning og grundlæggende trænings- og arbejdsfysiologi. Vi forventer desuden, at du har kendskab til arbejdsmiljø, træning, sundhed og undervisning.

Det er også vigtigt, at du trives med at have en bred samarbejdsflade og mange bolde i luften.

Vi tilbyder

Du vil blive del af et engageret, velfungerende team og en dynamisk organisation, der har indsatser på det brede arbejdsmiljøområde.

Det giver dig adgang til:

 • udfordrende, selvstændige og alsidige opgaver, du selv er med til at forme
 • et professionelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, med høje krav til faglighed og kvalitet
 • stort ansvar med gode personlige og faglige uddannelses- og udviklingsmuligheder
 • ledelsesmæssig opbakning og støtte i opgaverne
 • en dynamisk og til tider travl arbejdsplads, hvor der samtidig er fokus på balancen mellem familie og arbejdsliv.

Aflønning og ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der er tale om en et barselsvikariat i ét år på 37 timer om ugen. Vi har flextid.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du rette henvendelse til chefkonsulent Grethe Christensen på telefon 27 10 57 22 eller rådgivningschef Jan Heiberg Johansen på telefon 21 16 84 96.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 12. januar 2017 med forventet start mandag den 13. marts 2017. Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 3.

Ansøgning via Københavns Kommunes (Sundhed- og Omsorgsforvaltningen) hjemmeside


Arbejdsmiljø København er Københavns Kommunes rådgiver om arbejdsmiljø og arbejdsliv. Vi rådgiver og leverer konsulentydelser til kommunens egne institutioner og virksomheder. Vi arbejder med arbejdsmiljøkampagner på tværs af kommunens syv forvaltninger og udvikler projekter i samarbejde med forvaltningerne. Arbejdsmiljø København medvirker også til at sikre videndeling og erfaringsudveksling om arbejdsmiljø og arbejdsliv. Vi betjener alle Københavns Kommunes syv forvaltninger (i alt ca. 45.000 ansatte). Organisatorisk hører Arbejdsmiljø København til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen.
I Arbejdsmiljø København er i alt ansat ca.60 medarbejdere. Vi er miljø- og arbejdsmiljøcertificerede. Læs mere om Arbejdsmiljø København her på vores hjemmeside.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Menu