Header menu

At lande efter reboarding med fysisk trivsel

04.06.2021
Kan det hybride arbejdsliv, free-seating og reboarding forenes med fysisk trivsel? Ja – hvis det gøres klogt

Måske har du oplevet at dialoger om hævesænkeborde, stole og skærme ved hjemmearbejdet, har fyldt på din arbejdsplads. Måske en kollega har klaget over ondt i nakken. Måske scorede din arbejdsplads lavt på fysisk trivsel i TU21. Eller måske står du overfor at skulle vende tilbage til arbejdspladsens adresse - nu med free-seating (arbejdspladser uden faste pladser) eller aktivitetsbaseret indretning.

Det kan betale sig at værne om kerneopgaven ved at styrke den fysiske trivsel. Smerter er den største årsag til sygefravær i Danmark. Smerter påvirker koncentration og produktiviteten.

I mange år har vi, med kontorarbejde, taget det gode fysiske arbejdsmiljø for givet – men når det ikke fungerer, har det rigtig store omkostninger for både arbejdspladsen og individet.

Fysisk trivsel er både simpelt og komplekst at opnå. Simpelt på den måde, at det afhænger af ressourcer, som vi alle sammen har til rådighed – både på hjemmekontoret, på hjørnekontoret og i den aktivitetsbaserede indretning. Komplekst, fordi det også kræver, at vi løbende justerer og følger op for at bevare den gode fysiske trivsel.

Vil du have bæredygtige løsninger i netop jeres arbejdsfællesskab? Hvis du vil styrke den fysiske trivsel, ved free-seating eller det hybride arbejdsliv, kan vi hjælpe dig med at få hensigtsmæssige strukturer og bæredygtige løsninger til din arbejdsplads.

Kontakt os og hør mere

 

Hvad koster en fysisk sund hjemmearbejdsplads?

Det hybride arbejdsliv med delvist hjemmearbejde vil for mange være en fast del af arbejdslivet fremover. I videoen her kan du få inspiration til håndtering af den fysiske trivsel ved hjemmearbejde.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet