Header menu

Du er her

Ledig stilling

22.08.2017
Organisationskonsulent til Arbejdsmiljø København

Jobbet

Brænder du for arbejdet som konsulent? Har du en pæn mængde viden og erfaring på det organisationspsykologiske område? Kunne du tænke dig at bruge dit engagement, din viden og dine konkrete kompetencer på arbejdspladserne i landets største kommune?

Vi er et team på 17 organisationskonsulenter/-psykologer i en stor intern rådgivningsenhed under Københavns Kommune, som søger en ny kollega. Vores opgaver er at yde konsulentbistand til kommunens arbejdspladser i forhold til en bred vifte af opgaver indenfor psykisk arbejdsmiljø, ledelse og organisationsudvikling.  

Du kommer til at hjælpe arbejdspladser med at håndtere forandringsprocesser, og med at tage hånd om de udfordringer, der kan opstå i kølvandet heraf. Du vil indgå i coachende samtaler med ledere om konkrete dilemmaer forbundet med lederrollen, og sparre med både ledere og medarbejderrepræsentanter om at udvikle attraktive arbejdspladser med kerneopgaven i fokus. Som konsulent vil du desuden skulle være behjælpelig i forhold til en række konkrete problemstillinger, som stress, trivsel, samarbejde, team- og organisationsudvikling, voldsforebyggelse og konflikthåndtering, mobning, håndtering af fravær, samt at øge arbejdspladsens sociale kapital. Et væsentligt fokus i dette arbejde er at hjælpe arbejdspladserne med konkrete problemstillinger og forebygge, at problemerne ikke opstår igen.

Synes du ovenstående lyder spændende, og har du samtidig erfaring, som konsulent indenfor flere af de nævnte jobområder? Så kunne det være dig, vi søger!

Din profil

Du har en relevant akademisk baggrund indenfor arbejdsliv, organisation og ledelse, fx som organisationspsykolog, kandidat i arbejdslivsstudier eller beslægtede uddannelser. Du er i stand til at omsætte teorierne til  praktiske konsulentarbejde, og kan gå metodisk til værks.

Vi ser gerne, at du har indsigt i systemiske grundprincipper, og kan anvende disse i din opgaveløsning. Vi er også inspireret af en række andre organisationspsykologiske teorier og tilgange, såsom narrative, kognitive, kompleksitetsteoretiske m.fl.

Vi vægter viden om og lyst til, at arbejde indenfor arbejdsmiljøområdet, da vi er Københavns Kommunes interne rådgiver i alle typer af arbejdsmiljøspørgsmål/-problemstillinger. 

Den ideelle ansøger har minimum 3-5 års konsulenterfaring indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske område. Det betyder, at du  kan arbejde selvstændigt med:

 • at tilrettelægge processer i organisationer, der udvikler trivsel, samarbejde og det psyki­ske arbejdsmiljø
 • at planlægge, udvikle og gennemføre kurser og temadage
 • at understøtte og integrere organisatoriske forandringsprocesser
 • at give sparring/coaching på ledelses- og teamniveau.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har blik for de særlige betingelser, der er hos hver enkelt kunde
 • har visioner og en god portion ambitioner på egne og vores vegne
 • er udadvendt og god til at skabe kontakt og tillid på alle niveauer i Københavns Kommune
 • kan afstemme dine aktiviteter til rammer og ressourcer
 • kan navigere, som konsulent i en politisk styret organisation
 • kan bidrage til at understøtte arbejdsmiljøarbejdet i hele kommunen

Vi tilbyder dig

Du vil blive del af en arbejdsplads, hvor det forventes, at alle er aktive medspillere. Vi vægter et fælles læringsmiljø, og du vil blive en del af en faglig stærk organisationspsykologisk faggruppe, samt desuden indgå i en mindre supervisionsgruppe med fagkolleger. Som arbejdsplads er vi på forkant med både faglige og forskningsmæssige bevægelser i forhold til organisations- og arbejdsmiljøarbejde.

Jobbet hos os vil give dig adgang til:

 • udfordrende, selvstændige og alsidige opgaver, du selv er med til at forme
 • et professionelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med høje krav til faglighed og kvalitet
 • stort ansvar, med gode personlige og faglige uddannelses- og udviklingsmuligheder
 • ledelsesmæssig opbakning og støtte i opgaverne
 • en dynamisk og travl arbejdsplads, hvor der samtidig er fokus på balancen mel­lem familie- og arbejdsliv

Stillingen er en fuldtidsstilling, og ønskes besat pr 1.12.2017  

Aflønning og ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der vil kunne forhandles om kvalifikationstillæg.  

Har du yderligere spørgsmål vedrørende stillingen, kan du rette henvendelse til rådgivningschef og organisationspsykolog Anne Kirk på tlf. 30 60 36 79 eller chefkonsulent Nete Veje på tlf. 28 35 24 85

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 24.9.2017.

Send ansøgning via Københavns Kommunes hjemmeside.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 40 (1. runde) og uge 41 (2. runde).

Menu