Header menu

Ny chef for Arbejdsmiljø København

16.01.2019
  • Karsten Refsgård starter som ny chef for Arbejdsmiljø København
Karsten Refsgård starter som ny chef for Arbejdsmiljø København.

Kommunens tværgående enhed for rådgivning om arbejdsmiljø og arbejdsliv – Arbejdsmiljø København – får ny frontfigur fra 1. februar. Karsten Refsgård kommer fra en stilling som kontorchef i Arbejdstilsynets kontor for psykisk og ergonomisk arbejdsmiljø. Han har inden da i alt 12 års erfaring i Arbejdstilsynet, bl.a. som tilsynschef i Arbejdstilsynets Tilsynscenter Øst.

Karsten Refsgård glæder sig til at starte som chef for Arbejdsmiljø København:

Jeg er glad for at få muligheden for sammen med dygtige medarbejdere og ledere i Arbejdsmiljø København samt samarbejdspartnere, både i og uden for Københavns Kommune, at bidrage til ambitionen om, at Arbejdsmiljø København skal være en synlig og dagsordenssættende enhed i Københavns Kommune, hvor der skal være fokus på kundekontakt og brugerinvolvering.

Direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen og formand for HR-kredsen i Københavns Kommune Lars Gregersen er glad for at sige velkommen til Karsten Refsgård:

Jeg ser frem til at få Karsten til at stå i spidsen for at videreudvikle en kompetent organisation, der leverer arbejdsmiljørådgivning i alle kommunens forvaltninger – og på den måde spiller en betydelig rolle i at sikre det fysiske og psykiske arbejdsmiljø på Danmarks største arbejdsplads.

Forvaltningerne i Københavns Kommune var solidt repræsenteret i ansættelsesudvalget til den nye chef for Arbejdsmiljø København i form af chefer fra BUF, SUF, SOF og ØKF.  Der var i ansættelsesudvalget fuld opbakning til ansættelsen af Karsten Refsgård, som i løbet af foråret 2019 vil mødes med samarbejdspartnere i alle forvaltninger i Københavns Kommune.

Karsten Refsgård er 42 år gammel, uddannet cand.psych. fra Århus Universitet i 2005 og har påbegyndt en Master i Public Governance.

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet