Header menu

Ny i arbejdsmiljøarbejdet

15.05.2020
Ny i arbejdsmiljøgruppen - midt i en corona-tid

Du var lige blevet valgt som arbejdsmiljørepræsentant (AMR), eller var ny som leder i arbejdsmiljøgruppen og så lukker landet og alle arbejdspladserne ned pga. Covid-19. Du skulle egentlig have været på Arbejdsmiljøuddannelsen, men den blev – som alle andre aktiviteter – sat på standby. Nu har du måske akut brug for input og sparring til at løfte opgaven.

Tag nu fx Lars, som er nyvalgt AMR. Han arbejder på en skole, hvor nogle lærere underviser på skolen og andre underviser hjemmefra. De, der arbejder på skolen, er bekymrede for smitterisikoen og nogle af dem, der arbejder hjemmefra, får ondt i nakken efter mange timer ved computeren. Nogle af dem derhjemme er frustrerede over, at humøret svinger fra dag til dag. Kollegerne kontakter derfor Lars. Lars er i tvivl om, hvad hans roller er i forhold til det her, hvem han kan og skal samarbejde med, og hvordan han kan og skal gå videre med kollegernes bekymringer. Der var planlagt et opstartsmøde i arbejdsmiljøgruppen, hvor han skulle introduceres til arbejdet. Det møde har lange udsigter nu, men kollegernes bekymringer er ikke sat på standby og arbejdsmiljøloven gælder stadig.

Er du også i tvivl om rollen, samarbejdet i arbejdsmiljøarbejdet, hvor du kan hente yderligere information og om opgaven? Så kan du kontakte underviserne på Arbejdsmiljøuddannelsen i Arbejdsmiljø København. Vi sidder klar til at hjælpe:

Her kan få inspiration til at komme i gang:

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet