Header menu

To nye stillinger ledige i AMK

02.07.2020
Vi søger to organisationspsykologer- eller konsulenter (en fast stilling og et barselsvikariat)

Et godt arbejdsmiljø, lavt sygefravær og høj trivsel er højt prioriterede områder i Københavns Kommune. Arbejdsmiljøet er i disse år under forandring mod mere komplekse organisatoriske udfordringer. Arbejdsmiljø København er Københavns Kommunes interne rådgiver om arbejdsmiljø.

Vi søger en organisationspsykolog eller organisationskonsulent til henholdsvis en fast stilling og et barselsvikariat. Du bliver en del af vores team på 17 organisationspsykologer/organisationskonsulenter. Teamets opgave er at yde konsulentbistand til kommunens arbejdspladser indenfor organisatorisk og psyko-socialt arbejdsmiljø, ledelse og organisationsudvikling.

Brænder du som konsulent for at arbejde praksisnært med psyko-socialt arbejdsmiljø, ledelse og organisationsudvikling, som understøtter en god service til borgerne? Har du solid viden og praktisk erfaring på det organisationspsykologiske område? Vil du bruge dit engagement, din viden og dine konkrete kompetencer på rådgivning af ledere og medarbejdere på arbejdspladserne i landets største kommune?

Du vil komme til at hjælpe ledere og medarbejdere med at styrke arbejdsfællesskaber, den professionelle opgaveløsning og det psyko-sociale arbejdsmiljø. Du vil rådgive om håndteringen af forandringsprocesser og de udfordringer, der kan opstå i den sammenhæng. Du vil varetage samtaler med ledere om konkrete dilemmaer forbundet med lederrollen, og sparre med både ledere og medarbejderrepræsentanter om at udvikle attraktive arbejdspladser med kerneopgaven i fokus.

Ansøgningsfrist: fredag den 14. august 2020.

Læs hele jobopslaget på kk.dk her.

 

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@amk.kk.dk
EAN: 5798009288066

 

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet