Header menu

Du er her

Stillingsopslag: Chef for Arbejdsmiljø København

01.11.2018
Et godt arbejdsmiljø, lavt sygefravær, sundhedsfremme og høj trivsel er højt prioriterede områder i Københavns Kommune.

Arbejdsmiljøet er i disse år under forandring mod mere komplekse organisatoriske udfordringer, et øget fokus på psykisk sundhed og en stadigt mere forsknings- og dokumentationsbaseret indsats.  

Som chef for Arbejdsmiljø København kommer du til at være med til at løfte disse udfordringer. Du vil få ansvaret for at videreudvikle en kompetent organisation, der spiller en betydelig rolle i at sikre det fysiske og psykiske arbejdsmiljø på Danmarks største arbejdsplads.

Det er en organisation, der er kendetegnet ved et meget højt fagligt niveau, en stærk vidensbasering og tilfredse kunder. Der er tre mellemledere og 70 veluddannede og dedikerede medarbejdere med en synlig faglig ambition. 

Du får mulighed for at stå i spidsen for at indfri en målsætning om at blive skarpere på de strategiske indsatser og de konkrete prioriteringer. Der er både i og omkring Arbejdsmiljø København et ønske om, at man spiller en mere synlig og dagsordenssættende rolle i Københavns Kommune og også i forhold til at præge den nationale dagsorden. Konkret vil dette fordre, at du i tæt samspil med ledere og medarbejdere opbygger en mere agil og proaktiv organisation, hvor der er en tættere kundekontakt og mere brugerinvolvering.  

Vores forventninger

Du har ledelseserfaring, og det vil være en klar fordel, hvis du har indsigt i og interesse for arbejdsmiljøområdet i bred forstand. Du er analytisk, strategisk stærk og en god kommunikator og relationsbygger. Du sætter retning og formår at skabe gode, attraktive rammer for dygtige, veluddannede medarbejdere.  

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter cheflønsaftalen for Københavns Kommune.  

Yderligere oplysninger

Der er udarbejdet en jobprofil, hvor du kan finde uddybende oplysninger om stillingen. Den finder du på www.genitor.dk.

Hvis du overvejer at søge stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chef for Uddannelse Kim Maskell på 2677 7852 eller partner i Genitor Jens Marcussen på 3141 0587 for yderligere information.  

Søg stillingen via dette link senest torsdag den 22. november 2018

Menu