Header menu

Webinarer om mental sundhed

03.09.2020
Arbejdsmiljø København har sammen med Center for Mental Sundhed afholdt to webinarer om mental sundhed her i efteråret. (Gen)se dem her

Webinar om stress i arbejdslivet

Vi tilbringer mange af vores vågne timer på arbejdet, og arbejdslivet har på godt og ondt stor betydning for vores mentale sundhed. Et arbejdsliv med mange krav og forandringer kan være svært at balancere, og problemet med arbejdsrelateret stress har mange omkostninger - både for den enkelte og for samfundet. Derfor er det vigtigt at arbejdspladserne tager hånd om dette problem. Men der er samtidig nogle ting, du selv kan gøre for at forebygge stress og overbelastning i dit arbejdsliv.

I dette webinar får du den grundlæggende viden, som er allervigtigst for at forstå og forebygge stress i arbejdslivet. Vi deler også vores fire bedste råd til, hvad du kan gøre for at forebygge og håndtere stress. 

Webinaret blev sendt live d. 27. oktober kl. 20.00 på www.mentalsundhed.kk.dk/webinar

Se det her: 

Live træning

 

Webinar om corona og mental sundhed

Coronavirus har vendt op og ned på store dele af vores hverdag og vores arbejdsliv. Og det ser ud til at være en tilstand, vi må leve med en tid endnu. Vi er alle nødt til at gøre os umage og tage en række forholdsregler for at passe på vores – og hinandens – fysiske sundhed. Samtidig ser vi tegn i befolkningen på, at corona-tiden også påvirker den mentale sundhed. 

Så hvad kan vi gøre for at passe på vores mentale sundhed under en corona-tid?

I dette webinar forklarer vi, hvordan vi som mennesker reagerer på kriser som corona-pandemien. Vi fortæller om, hvad en sådan krise kan betyde for vores mentale liv – på godt og ondt. Og vi deler en række gode råd til, hvordan du kan passe på din mentale sundhed – og dermed fortsat være i stand til også at passe godt på andre.

Webinaret blev sendt live d. 29. september kl. 20.00 på www.mentalsundhed.kk.dk/webinar 

Se det her:

Live træning

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet