Header menu

Podcasts fra Arbejdsmiljø København

04.03.2021
Lyt til podcasts fra Arbejdsmiljø København. Vi tager løbende emner op om arbejdsmiljøarbejdet i KK

Stive nakkemuskler og ondt i ryggen ved hjemmearbejde  

16 % af alle sygedage i Danmark skyldes smerter i nakke og skuldre. Det påvirker håndteringen af kerneopgaven.

Den største årsag til sygefravær i Danmark er smerter i nakke, skulder og lænd. Selv milde smerter har indflydelse på energi- og koncentrationsniveau. Derfor er smerter og gener ikke kun et problem for den, der oplever dem. Det kan også være et problem for arbejdspladsen i form af sygefravær og produktivitetstab. Det har betydning for håndteringen af kerneopgaven.

Denne podcast handler om ergonomi, og hvordan du kan håndtere fysiske smerter og gener ved hjemmearbejde. Og om hvordan vi løser udfordringerne sammen og hver for sig. 

Lyt til podcasten på Spotify her

Corona-mathed

Har du mærket, at de sidste måneders corona-tid har påvirket din arbejdsglæde og generelle trivsel? I denne podcast vil du blive klogere på, hvad corona-mathed er, og hvad du som medarbejder eller leder skal være opmærksom på i forhold til din trivsel.

Lyt til podcasten om corona-mathed

Bevar corona-guldet

I denne podcast taler vi om konkrete ideer til, hvordan man kan samle op på erfaringerne og indsamle ”guldet” fra corona-tiden. Vi taler om, hvordan en vanskelig tid efterfølgende også kan berige en organisation, et arbejdsfællesskab, trivslen og opgaveløsningen. Podcasten henvender sig primært til ledere og organisationskonsulenter.

Lyt til podcasten om at bevare corona-guldet

ARBEJDSMILJØ KØBENHAVN

Enghavevej 82
2450 København SV

Tlf. 3366 5766
amk@kk.dk
EAN: 5798009288066
 

Tilgængelighedserklæring

 

HOTLINES

Ring til

3366 5766

Tidlig Indsats / tast 1

Arbejdsmiljølinjen / tast 2

 

Nyhedsbrev

Arbejdsmiljøbrevet